Sağlık Yaşam Haber Girişi : 24 Kasım 2023 00:00

TEMA VAKFI MARMARİS “TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!..”

TEMA VAKFI MARMARİS “TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!..”
TEMA Vakfı Marmaris Temsilcisi Burcu Karaarslan, AjansCANKA’ya yaptığı açıklamada; “Erozyonla Mücadele Haftası çalışmaları Türkiye’nin 81 İl ve İlçelerinde de aynı dönemde gerçekleştiriliyor.
TEMA VAKFI MARMARİS “TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!..”

TEMA VAKFI MARMARİS “TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!..”
                 Türkiye Erezyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA Vakfı) Marmaris Temsilciliği  13 - 19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “Erezyonla Mücadele Haftası” bilgilendirme etkinliğinde, bir kez daha “Türkiye Çöl Olmasın!..” dedi.
                 Marmaris TEMA Vakfı gönüllüleri; 19 Mayıs Gençlik Meydanında bir araya gelerek açtıkları standta, vatandaşları doğa ve çevre koruma konusunda bilgilendirdiler.

TEMA Vakfı Marmaris Temsilcisi Burcu Karaarslan, AjansCANKA’ya yaptığı açıklamada; “Erozyonla Mücadele Haftası çalışmaları Türkiye’nin 81 İl ve İlçelerinde de aynı dönemde gerçekleştiriliyor. TEMA  Vakfı Marmaris İlçe Sorumluluğu olarak, erezyonla mücadele haftası kapsamında bir stand - bilgilendirme çalışması gerçekleştirdik. Gönüllülerimizle beraber “Türkiye Çöl Olmasın“ dedik, Türkiye’nin toprak su ve diğer doğal varlıklarına dikkat çekmek istedik. Gönüllü olmak isteyenleri vakfımıza kazandırdık. Kısaca biz, burada olan bilgiyi halkımızla paylaşıyoruz.” dedi. Ata SEVGİ AjansCANKA