Marmaris Haber Girişi : 20 Kasım 2023 20:53

AK PARTİLİ ÇİFT DİPLOMALI BAŞKAN MARMARİS’İ YÖNETMEĞE ADAY

AK PARTİLİ ÇİFT DİPLOMALI BAŞKAN MARMARİS’İ YÖNETMEĞE ADAY
    AK Parti Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı İşletme Fakültesi ve Ziraat Fakültesi mezunu Elmas Ulupınar doğduğu Orhaniye köyünde çocuk yaşlarda yerel yönetimi tanımaya başladığına dikkat çekerek yaptığı açıklamada;..
AK PARTİLİ ÇİFT DİPLOMALI BAŞKAN MARMARİS’İ YÖNETMEĞE ADAY

AK PARTİLİ ÇİFT DİPLOMALI BAŞKAN MARMARİS’İ YÖNETMEĞE ADAY
                Yerel seçimlere 4 ay kala Marmaris’te diğer partiler sessizliğini korurken, AK Parti ikinci Belediye Başkan Aday Adayını da açıkladı.
                AK Parti Marmaris eski kadın kolları başkanlarından ve halen Marmaris Belediye Meclis Üyesi olan iki üniversite mezunu Elmas Ulupınar, önceki gün aday olduğunu açıklayan turizmci işadamı Erdal Kandemir’den sonra bugün (20 Kasım 2023) AK Parti’den Marmaris Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
                AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya; AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Cavidan Öner ve yönetim kurulu üyelerinin yanında partililer  ve aile yakınları da katılarak Ulupınar’a destek verdiler.


                AK Parti Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı İşletme Fakültesi ve Ziraat Fakültesi mezunu Elmas Ulupınar doğduğu Orhaniye köyünde çocuk yaşlarda yerel yönetimi tanımaya başladığına dikkat çekerek yaptığı açıklamada; “Bugün karşınızdayken dağ gibi arkamda duran babam Arif Ulupınar’la, milletin derdinin nasıl çözüleceğini öğrendim. En önemlisi onurla aranızda olduğum günden beri siyasetin öznesinin millet olduğunu öğrendim.
                Yıllardır su problemine çözüm bulamayan bu şehrin yöneticilerine sesleniyorum. Nüfus artışını dahi öngöremediğiniz, öngörüsü yüksek önceki dönemlerde belediye başkanlığımızı yapan rahmetli İsmet Karadinç’in yaptırdığı barajdan sonra, Marmaris için icraatsız, sudan sebeplerin arkasına sığınıp insanları susuz bıraktığınız yıllar için, bu millet hangi kapıyı çalacak?
                40 yıl önce dahi köylerde bile asfalt yol varken, bugün en gözde semtlerde bile yol yok, çukura teslim olmuş durumda. Bir sene yaptığınız parke kilit yolları ertesi sene su borusu döşemek için bozup, bizim gocamanların dediği gibi yamalık gibi bırakmak?.. Evet bu belediyecilik anlayışından yeteri kadar sıkıldık diye düşünüyorum.
                Gelelim imara. İmar planı yapılmamış hatta çizilememiş bir Marmaris’te yaşıyoruz. Kırsal mahallelerde çocuğunu evlendirmek için dahi ev yapmak isteyen insanımızın da derdine derman olamayan bu belediyecilik anlayışına, sizler adına artık yeter demek için huzurlarınızda Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum.
                Sizin istekleriniz bizim görevimizdir prensibini benimseyen Ak Belediyecilik vakti Marmaris için gelip geçmiştir.  Gençlerimiz, kadınlarımız, arıcılarımız, pazaryeri esnafımız, şoför esnafımız, yat limanı esnafımız, yaşlılarımız çalışma bekliyor, çözüm bekliyor. Hepiniz için biz hazırız, 2024 yılında Marmaris’i Marmaris yapacağız.” dedi. Ata SEVGİ AjansCANKA

Elmas Ulupınar Kimdir?
                1972 yılı Marmaris doğumlu olan Elmas Ulupınar; 1993 yılı Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve 2001 yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
                Elmas Ulupınar 1994 yılında bankacı olarak başladığı iş hayatına, 2005 yılında İstanbul’da yönetici olarak devam etti ve aynı yıl YKB genel Müdürlüğü bünyesindeki Kadıköy Bölge Müdürlüğü’nde Sigorta Pazarlama ve Satış konusunda "Sigorta Uzmanı" ünvanıyla, 3 yıl çalıştı.
                2008’de memleketi Marmaris’e dönen Elmas Ulupınar; kendi sigorta firmasını açtı. Sonrasında 2021’de,  yatırımlarına zirai sektörde Peyzaj - Bahçe Düzenlemeyle ilgili firmasını kurarak devam etti.
                Elmas Ulupınar; üyesi olduğu AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatında 2017 – 2020 yılları arasında İlçe Kadın Kolları başkanlığı yaptı ve 2022 Eylül ayında göreve geldiği AK Parti Marmaris Belediye Meclisi üyeliği görevini de halen sürdürmektedir.”