Güncel Haber Girişi : 09 Ağustos 2023 16:41

MARMARİS MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVDE

MARMARİS MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVDE
     Önceki dönem MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci’nin yerine İlçe Başkanı olarak atanan Onur Ünver ve ilçe yönetim kurulu basınla buluştu.
MARMARİS MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVDE

MARMARİS MHP’DE YENİ YÖNETİM GÖREVDE
                Önceki dönem MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci’nin yerine İlçe Başkanı olarak atanan Onur Ünver ve ilçe yönetim kurulu basınla buluştu.
                Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Marmaris İlçe Başkanlığında dün (8 Ağustos 2023) gerçekleşen toplantıda; MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve MHP Marmaris Belediye Meclis Üyesi Naci Alkan da konuk oldu.
                Yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtan MHP Marmaris İlçe Başkanı Onur Ünver yaptığı konuşmada; “Malumunuz olduğu üzere Türk dünyasının bilge lideri Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası liderimiz,  genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleri ve tensipleriyle, il başkanlığımızın olurları ile Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris ilçe başkanlığına atanmış bulunmaktayım.
                Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışı ile mazisinde hiç bir leke bulundurmayan kutsal bir harekettir. Milliyetçi ülkücü hareket yarım asırlık mazisi ile ülkemizin, milletimizin, vatanımızın bekası ve istikbali için her daim var olmuştur ve var olmaya devam edecektir. Ülkücü hareket öyle bir harekettir ki yiğitliklerini cesurluğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Daha körpe yaşlarda cezaevlerinde dar ağacına yürüyen nice yiğitlerin bıraktığı bu mirası ileri taşımak, en büyük görevimizdir. Türk milliyetçiliği fikriyatının en büyük temsilcisi olan partimiz, her daim milletimize hizmet noktasında aynı azim ve inançla yoluna devam etmektedir. Bizler de bu azim ve inancı ile birbirinden kıymetli değerli arkadaşlarımızla, bir yönetim kurulu oluşturduk. Yeni yönetim kurulumuzun partimize, teşkilatımıza ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağız.  Birliğin rahmetiyle yoğrulup, ayrılığın azabından uzak duracağız. Bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi “Biriz beraberiz hep beraber Türklüğün eğilmez bası bükülmez kolu kesilmez nefesi büyük Türk milletiyiz.” dedi.
                Onur Ünver başkanlığındaki MHP Marmaris İlçe yeni Yönetim Kurulunda; Nurda Zaimoğlu, Ayşe Taşer, Konuralp Çakıroğlu, Bahadır Batum, Hüseyin Gözalan, Batuhan Demirtaş, Alper Kalemci, İsmet Cem Meşhur, Nursen Aydın, Aytaç Güçlü, Mehmet Aziz Tunç, Bekir Uzer, Gökhan Serhat Eser, Ömer Çatalbaş, Şaban Akkuş, Mutluay Yücel, Mehmet Ali Bayar, Beytullah Öztürk, Ali Yorulmaz, Elmas Ercan, Hasan Paltacı, Ümmühan Yelin, Funda Kayaoğlu ve Miraç Soydan yer alıyor. AjansCANKA