ASLINDA TÜM SEÇİMLERİ VMD KAZANMALI

ASLINDA TÜM SEÇİMLERİ VMD KAZANMALI
                Evet, nedir VMD ?..
                VATAN - Üstünde yaşadığımız toprağımız, ülkemiz. MİLLET - Din dil uyruk ayırmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kimliğini gururla taşıyan o vatan topraklarında yaşayan, tüm geçmişine sahip çıkan vatandaşlarımız. DEVLET - Dünya üzerinde  varlığını sonsuza dek taşıyacağımız, uluslararası resmi kimliğimiz.
                Aslında VMD; birçoğumuzun gönlünde var olan ve yaşattığı, gönüllü kurucusu olduğum, resmiyeti olmayan bir sembolik oluşum partisi.
YIL 2023 NE SAĞ KALDI NE DE SOL
                Hatırlarsanız geçen yıl yapılan, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri” öncesinde; Türkiye’nin birçok yerinde “Cumhuriyetin Kalesi” bilinen yerler, sağlanan mutabakatla “İttifak Kalesi” ne dönüştürüldü. Sonuç:  Politik - ideolojik propaganda kaybetti, hakim güç, milletin de desteğiyle kazandı. Bu kez hiç kimse çaldı, çırptı da diyemedi.
BU SEÇİMDE VMD KAZANACAK GİBİ
                 Evet 31 Mart Yerel Seçimlerine 3 gün kala yerelden ( Marmaris’ten) genele stratejik görüşüm:
                Artık körü körüne ideolojik politikanın bittiği, bilinçli siyasetin hakim olacağı bir sonuç umuduyla diyorum ki:
                Öncelikle halk -  seçmen bugüne kadar taşıdığı siyasi rozetini çıkarıp bir kenara bırakmalı. Adaylar da aynı şekilde; her ne kadar yasalar gereği ve de mensubu olduğu siyasi kurum dayatması taşıdığı rozetini, seçimden önce çıkardığını açıklamalı  ve seçim sonrası da sadece kendisine oy verenlere değil, oy vermeyenler dahil, herkese hizmet edeceğini açık seçik taahhüt etmeli, söz vermeli.
                Benim VMD gerçeğime göre Kullanacağım OY:
                Marmaris’te Başkan Sevgili Kardeşim Serkan. Eee sadece makam yetmiyor, mecliste de halkçı demokrat temsilcilerimiz şart. O zaman Meclis oyum Gümüşcan’a...
                 Afedersiniz büyükşehiri mi unuttum?..
                Bodrum’da stajını tamamlayan, yine başka bir sevgili kardeşim Aras, sanırım büyük bir hizmete başlayacak.
                Siz ne derseniz deyin benim yaşadığım yer Marmaris’ten, Muğla’daki öngördüğüm gerçek bu.
                Sizlerde yaşadığınız yerlerde; körü körüne bağlandığınız rozetlerinizini bir yana bırakın, bir kez de olsa mantığınızdaki kişiye - ekibe oy verip politikasız, siyasi geleceğinize yön verin.
                                                                                                GÜNCELİTE - Ata SEVGİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.